Om Le Feu

Le Feu är ett dansk företag som grundades 2017. Ikonisk dansk design, flexibilitet och miljösyn har gett biokaminarna från Le Feu ett överväldigande positivt mottagande på marknaden och säljs idag i 17 länder världen över. Historien om Le Feu bygger på sann passion och mångårig erfarenhet, vilket resulterar i skapandet av en innovativ och relevant produkt för dagens marknad. I generationer har familjen Lauritsen arbetat med eldstäder och vedspisar för att definiera eldstäderna som hjärtat och samlingsplatsen i danska hem. Som en tredje generation blev Søren Lauritsen naturligtvis en del av det ”varma universumet” där han som en ung pojke utforskade och lärde sig hantverket i sin farfars eldstadsbutik.

Om designen

En natt 2017 var för Søren Lauritsen avgörande för resan mot Le Feu, som vi känner den idag. En brinnande önskan att ändra den traditionella synen på eldstäder ockuperade hans tankar. Søren hade en vision, att skapa en vacker, miljövänlig och helt enkelt integrerad spis som kan vara en kontaktpunkt i alla hem. Idén tog form och sent på kvällen var schemat för Le Feu färdigt, och härifrån fortsatte konceptet till slutproduktionen. Genom samarbetet och utvecklingen med kompetenta specialister och ingenjörer för att säkerställa högsta kvalitet, både vad gäller material och funktion, blev Le Feu verklighet och är idag Skandinaviens bästsäljande bio spis.

Le Feu Fires Vision

'Varje hem förtjänar ett varmt hjärta' - en naturlig samlingsplats för mysighet och en inbjudande atmosfär. De dansande lågorna fångar blicken och låter dig uppskatta den vackra formen på Le Feu bio spis. Varje hem är unikt och Le Feus enkla design och konstruktion gör att alla kan installera magin i sitt eget hem på bara några minuter. Vår ambition, att vara världens ledande tillverkare av biospisar, går hand i hand med en önskan att inspirera till innovation och dynamik inom inredningen med en levande eld i varje hem. Vi vill att våra kunder ska uppleva den autentiska danska mysigheten, den snygga designen och den naturliga miljön - var som helst i världen de är. Brand, design och funktionalitet tillsammans med fokus på hållbarhet är en passion för teamet bakom Le Feu - och med den fortsatta utvecklingen av nya design och koncept är målet att inspirera till samma entusiasm bland våra kunder.

Le Feu fires produkter

En öppen spis, 5 modeller med många lätt utbytbara alternativ för att skapa värme och mysighet både inomhus och ute i hemmet. Fee Bio-eldstäder har skapats för det levande hemmet där hållbarhet är en naturlig del av livsstilen. Om så önskas är det möjligt att byta bio spis från vilken modell som helst till en annan. Eldkupolen är utbytbar och Le Feu Sky, som ett exempel, kan bli Le Feu Wood genom att köpa träben och tillbehör. Le Feu Bio-eldstäder brinner rena och rökfria och avger inte skadliga ämnen i hemmet. Le Feu Bio-eldstäder är tidlösa och är en elegant dansk design gjord av material av bästa kvalitet. Le Feu är den bästsäljande biospisen i Skandinavien och Le Feu Bio Fireplaces säljs för närvarande i 17 länder. Le Feu Bio-eldstäder med sin moderna brännarteknik i kombination med effektivt materialval gör att Le Feu Bio-eldstäder, till skillnad från tidigare versioner av bioeldstäder, kommer att avge riklig värme. Le Feu Bio-eldstäder ökar rumstemperaturen med 3,8 ° C i ett rum på 40 kvm.

Den EKO-vänliga eldstaden

CO2, naturligt bränsle

Lika bra inomhus som utomhus

Ta med den ut på terrassen under vintern

Dansk, prisbelönt design

Klassisk, enkel & 'dlös design

Enkel montering

10 minuters installa'on

Follow us on Instagram @lefeufires

 

 
Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.